Sunday, October 6, 2013

Najbolj odbitih 5 kilometrov

... se je letos odvijalo tudi v Berlinu. Udeležila sva se dogodka Color Run.


Prikaži večji zemljevid

Color run je tekaška prireditev, ki se od lani odvija po večjih mestih po celem svetu. Simbolizira zdravje, veselje in individualnost. Trasa je dolga 5 kilometrov in je bila speljana okoli olimpijskega stadiona. Tek se je začel ob 11. uri dopoldan.


Midva sva prišla malo prej, da sva prevzela še štartne številke.


Po prevzemu štartnih številk in darilnih vrečk sva se šla preobleči. Na Color runu je namreč zaželeno, da so tekači oblečeni čimbolj v belo, zato da smo tekači na koncu čimbolj pisani.


Tekači smo dobili tudi zanimive nalepke sponzorja.


Oblečena in poštemplana sva odnesla najine stvari v garderobo in odhitela na start. Ker je bilo tekačev res veliko, so nas spuščali v skupinah. Začelo se je odštevanje 3, 2, 1 vrgli smo barvne praške v zrak in pričeli s tekom.






Kmalu nas je pričakalo presenečenje - barvni tuš. Mislila sva, da bova obarvana samo na startu, vendar sva se še kako zmotila.





Kot se za pravo tekaško prireditev spodobi, so bile na progi tudi stojnice z vodo, da smo se lahko malo odžejali ali pa vsaj sprali barvo iz ust.


Definitivno najbolj odbitih 5 km, kar sva jih pretekla. V cilj sva prišla prekrita z raznimi barvnimi niansami in polna vtisov.




Poskrbljeno je bilo tudi za zabavo in da tekači nismo ostali lačni.



Za konec pa vam pošiljava še en lep barvni pozdrav,

Jerneja & Boris



No comments:

Post a Comment